Ett blomsterbud kan bestå av många saker. Om du skulle tycka att enbart blommor blir lite tråkigt eller intetsägande kan du med fördel välja att skicka med något ytterligare. Blombuden har en rad alternativ för dig som vill ordna något extra till din gåva.

Choklad är ett utmärkt komplement som enkelt gör dit blomsterbud till något verkligen särskilt. Det är lika enkelt att lägga till en extra present till dina blommor som att göra beställningen i stort.

Välj det upplägg som passar dig och din tanke med presenten och blombuden ser till att leverera Blombudet samma dag eller vid ett tillfälle som du själv väljer.

Blombud

Fördelar

Vårt betyg

  • Leverans utomlands
  • Samma dag leverans
  • Kvalitet i över 30år
  • Leverans utomlands
  • Samma dag leverans
  • Prisvärt
  • Nöjd kundgaranti
  • Färska blommor
  • Säker betalning

Istället för blombud

Det är även fullt möjligt för dig att helt och hållet välja bort blommorna och istället skicka choklad som ett blomsterbud. Det är lite udda, men för den om har svårt för blommor så är denna typ av uppvaktning ett fullgott alternativ.

Hos Interflora kan du välja mellan ett antal olika chokladprodukter.

Skicka chokladask

Du kan enkelt och lätt skicka med en chokladask med ditt blomsterbud. Blombuden har ett brett sortiment av lyxig kvalitétschoklad som får din gåva att bli helt oemotståndlig.

Chokladaskarna hos Interflora består av varierande fyllningar av bästa kvalité för att ge en varierad och smakfull upplevelse för mottagaren. Perfekt för att göra din gåva så komplett som det bara är möjligt.

Choklad och blommor till någon du håller nära

Ett blomsterbud är ett fantastiskt att visa din uppskattning till någon du håller kär. Oavsett om uppvaktningen gäller ett specifikt tillfälle eller om tanken är att ge en rejäl överraskning till den du tycker om så är det en utmärkt idé att komplettera blommorna med en chokladask.

Alla hjärtans dag

Blommor och choklad på alla hjärtans dag är en så klassisk kombination att den är lätt att fnysa åt, men samtidigt – det som är så populärt att det upplevs som en klyscha är det ofta av en anledning och den som inte smälter av att bli uppvaktad av ett oväntat blomsterbud som dyker upp vid dörren, på ens arbetsplats eller någon annan oväntad plats finns nog inte på denna jord.

99 av 100 personer uppger att de skulle rekommendera Euroflorist till någon annan!

Morsdag

Morsdag är en högtid som passar utmärkt för ett smakfullt blomsterbud. Att skicka med choklad till gåvan är ett drag som har alla förutsättningar att förgylla dagen på riktigt för din kära mor.

Välj mellan en rad olika chokladprodukter till ditt blomarrangemang och se till att kunna göra din mamma glad oavsett var i världen du befinner dig på högtidsdagen.

Skicka choklad med leverans idag

Online kan du se till att snabbt och enkelt göra en beställning och blombuden ordnar så att leveransen anländer samma dag vart som helst i Sverige.

Skicka choklad till någon du tycker om och lita på att denne får sin dag förgylld nära på i samma stund som du har gjort din beställning.

Visa att du bryr dig med nalle och choklad

Du kan enkelt se till att visa din uppskattning för någon du tycker om genom att skicka ett blomsterbud över nätet.

Blomsterbudet kan kombineras på en mängd olika vis. Skicka med choklad och varför inte en söt nalle eller en annan passande present. Du kan göra din gåva precis så gullig och romantisk som du vill, bara din fantasi sätter gränsen.

Skicka blommor utomlands

Nu kan du även skicka blommor till närstående i utlandet!

Skicka blommor med choklad

Varför inte lägga till choklad när du skickar blommor till dina kära?