Skicka blommor online via de nätbaserade blombuden. Nu kan du enkelt skicka ett blommogram vart som helst i Sverige. Blommor online fungerar som en perfekt present för alla tänkbara högtider och bemärkelsedagar och det är också ett utmärkt sätt att i vardagen överraska någon du tycker om och håller av.

Blombuden har ett rikt utbud av olika arrangemang för att passa just dina önskemål och genom nätverket av olika blombud runt om i Sverige kan du med din beställning få dina blommor levererade samma dag du gör ditt köp online eller på en dag som du själv väljer.

Blombud

Fördelar

Vårt betyg

  • Leverans utomlands
  • Samma dag leverans
  • Kvalitet i över 30år
  • Leverans utomlands
  • Samma dag leverans
  • Prisvärt
  • Nöjd kundgaranti
  • Färska blommor
  • Säker betalning

Blommor och Choklad Online

En populär kombination för att få till en perfekt present är att lägga till en chokladask till ditt blommogram online. Även här har blombuden ett rikt utbud av passande upplägg av smakfulla produkter som passar för högtid.

En chokladgåva till blommorna är ett givet grepp till såväl Alla hjärtans dag, som till Morsdag, men fungerar också mycket väl om du vill överraska någon lite extra. En sådan spontangåva lär få vem som helst att smälta (vilket förhoppningsvis inte gäller chokladen…).

Skicka blommor till sjukhus

Att skicka blommor till sjukhus är en väldigt fin gest, men det kan vara bra att förbereda sig så att sjukhuset tillåter leveransen. Det rekommenderas att höra med sjukhuset om mottagaren ifråga är placerad på en avdelning som överhuvudtaget kan hantera blommor och sedan är det också bra att tänka på eventuell allergirisk hos de övriga patienterna. Blombuden har bra koll på vilka sorter som fungerar som allergivänliga alternativ och numera finns också populära blommor i doftfria varianter som passar för sjukhusmiljöer. Skicka blommor online till sjukhuset redan idag!

Skicka blommor anonymt om du vill

De blommor som du skickar online behöver inte ha någon avsändare om du inte vill det. Som särskilt önskemål så kan du välja att leveransen ska vara utan avsändare och där mottagaren inte kommer ha möjlighet att efterfråga vem som skickat blommorna. Ju mer mystik, desto mer spännande överraskning som det heter, så varför inte?

Beställa blommor online är enkelt

Att beställa ett blommogram är smidigt och enkelt. Blombudens hemsidor är lättnavigerade och du kan lätt då en översikt på deras utbud och vad som passar dig. Blombuden levererar sedan dina blommor över hela Sverige på dagen eller när du vill.

Betalningsmässigt har du ett flertal alternativ, där du även kan betala via faktura om du så skulle vilja.

Varför ska du köpa blommor online till dina kära

Blommor är aldrig någonsin fel. En varm och uppskattad gest som passar för alla sorters högtider och bemärkelsedagar.

Att skicka blommor online kan göras var du än befinner dig och är det så att du inte kan närvara på någons speciella dag är ett blommogram det perfekta sättet att visa din uppskattning till de du bryr dig om.

Ett ordna ett blommogram är enkelt, smidigt och fungerar för att förgylla tillfället oavsett anledningen till att ni firar. Att skicka blommor online är något av den perfekta gåvan på det hela taget. 

Skicka blommor utomlands

Nu kan du även skicka blommor till närstående i utlandet!

Skicka blommor med choklad

Varför inte lägga till choklad när du skickar blommor till dina kära?