Det finns en knappt en bättre dag för en hälsning med blommor än morsdag. En vit nejlika, en vacker bukett eller din mammas egen favoritblomma – via de nätbaserade blombuden kan du smidigt och enkelt ge den perfekta gåvan för att på bästa sätt uppmärksamma dagen för din mor.

Blombud

Fördelar

Vårt betyg

  • Leverans utomlands
  • Samma dag leverans
  • Kvalitet i över 30år
  • Leverans utomlands
  • Samma dag leverans
  • Prisvärt
  • Nöjd kundgaranti
  • Färska blommor
  • Säker betalning

Mors dag present tips - Skicka blommor

Det kan ibland vara svårt att komma ihåg att uppmärksamma morsdag. Man kan vara på resande fot eller i allmänhet bo långt ifrån sina föräldrar – men just därför är onlinetjänsterna för blommor så smidigt att använda.

Oavsett var du befinner dig kan du enkelt göra en beställning vart som helst i Sverige och därför också se till att göra en enkel, men mycket uppskattad gest till din kära mor.

Överraska mamma på jobbet

Dina morsdagsblommor beställer du enkelt över nätet och du kan också se till att skicka blommorna precis dit du vill.

Vad vore en bättre överraskning än ett blombud som kommer direkt till din mammas arbetsplats för att leverera gåvan?

Du väljer själv bukettens utformning för att få till den perfekta gesten, det kan inte bli mycket smidigare att ge mors dag en rejäl guldkant.

Var kommer mors dag ifrån?

Traditionen med mors dag uppstod i början av 1900-talet i USA där en Anna Jarvis ordnade en särskild gudstjänst för att hedra sin mors minne, gustjänsten hade fokus på moderskärlek och det fjärde budet och där vita nejlikor, moderns favoritblomma, delades ut till alla besökare.

Eventet blev så populärt att det spred sig och 1914 blev dagen en officiell helgdag i USA. Till Sverige kom dagen först senare, den firades visserligen första gången 1919, men det tog ett par decennier till att den blivit känd i någon större omfattning och firades på det sätt vi gör idag.

Vad kan man skriva på ett morsdag kort?

En enklare hälsning räcker ganska bra. Något som uttrycker din uppskattning och vad din mamma betyder i stort som smått.

”Tack för att du finns, mamma”, alternativt något skämtsamt som ”mamma utan blommor på mors dag är som tomten utan skägg.”

En tillräckligt fin bukett kommer vara talande nog som gest för att korthälsningen kan vara relativt sparsmakad.

Beställ blombud online

Dina morsdag blommor ordnar du enkelt via nätet. Blombuden har ett stort utbud av passande buketter och blomarrangemang för alla tillfällen och smaker och du via din beställning kan du också se till att skicka budet vart du vill i Sverige där det kommer levereras till din mamma samma dag.

Att förgylla Morsdag har aldrig varit enklare.    

99 av 100 personer uppger att de skulle rekommendera Euroflorist till någon annan!