Alla hjärtans dag är den ultimata högtiden för blommor i alla dess former och att överraska din käraste med ett tjusigt blommogram är ett utmärkt sätt att uppmärksamma dagen på.

Blombuden har naturligtvis ett rikt utbud av olika arrangemang som passar för dagen och oavsett vilken utformning du vill ge ditt blommogram så kommer du hitta något som passar dig och dina önskemål.

Blombud

Fördelar

Vårt betyg

  • Leverans utomlands
  • Samma dag leverans
  • Kvalitet i över 30år
  • Leverans utomlands
  • Samma dag leverans
  • Prisvärt
  • Nöjd kundgaranti
  • Färska blommor
  • Säker betalning

Alla hjärtans dag tips

Alla hjärtans dag är en speciell högtid där det emellanåt kan kännas svårt att veta hur man på bästa sätt ska göra dagen så bra som möjligt.

Varför inte välja en klassisk metod och se till att överraska din partner med ett vackert och smakfullt blommogram?

Ett få ett fint och omsorgsfullt utvalt blomarrangemang är ett säkert sätt att få den du tycker om att känna sig uppskattad och är ett utmärkt sätt att få högtiden att bli speciell.

Överraska din partner på jobbet eller i skolan

Ett effektivt sätt att få gåvan att bli mer speciell är att göra den till en överraskning. Överraska din partner genom att låta blommogrammet komma till din partners arbetsplats eller någon annan oväntad plats.

Du väljer enkelt till vilken destination du vill att blommorna ska levereras till och de kommer kunna lämnas var som helst i Sverige samma dag som du gör beställningen.

Skicka blommor med kort

När du gör beställningen så får du såklart möjligheten att skicka med en speciell hälsning. Se till att hylla din partner med några personliga och romantiska ord eller med en passande dikt från den rika traditionen som finns kring alla hjärtans dag.

Bara fantasin sätter gränser, men den perfekta hälsningen kommer göra presenten extra speciell för din partner.

Passande dikt till alla hjärtans dag

Det finns förstås ett rikt utbud av passande dikter att ge till sin käraste kring alla hjärtans dag. Sök inspiration hos våra kända författare eller hitta ett originellt guldkorn någonstans på nätet, men modigast är att våga komponera något själv och det är nog det som får din partner allra gladast.

Var kommer alla hjärtans dag ifrån?

Traditionen kring alla hjärtans dag cirkulerar kring helgonet Valentin som började firas under medeltiden. Dagen blev snart ihopkopplad till romantik och det var vanligt att försöka få par att bli tillsammans under föreställningen att man under denna dag skulle hitta sin Valentin. 

Dagens moderna utformning kom till Sverige under 60-talet och sedan 1985 har dagen varit markerad som Alla hjärtans dag i officiella kalendrar.

Beställ ett blombud online och få levererat direkt till dörren

Att beställa ett blommogram gör du enkelt och smidigt via nätet vart som helst i Sverige. Välj det arrangemang som passar och få det levererat vart som helst i Sverige samma dag som du gör beställningen.   

99 av 100 personer uppger att de skulle rekommendera Euroflorist till någon annan!